Over ons

Door steeds rekening te houden met de wensen van de patiënt is de praktijk sinds 1997 een gevestigde waarde binnen de medische wereld in Friesland. Chiropractie Leeuwarden werkt goed samen met andere chiropractiepraktijken in Friesland zodat bij wachtlijsten en vakanties naar elkaar doorverwezen kan worden. Ondanks het feit dat men voor een chiropractische behandeling geen verwijzing nodig heeft, werken we vaak en intensief samen met huisartsen, specialisten (orthopeden, neurologen, specialisten van de pijnpoli) en fysiotherapeuten. 

Wij vinden het van groot belang dat we op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen op ons vakgebied en aanverwante specialismen. Daarom geven we hoge prioriteit aan bijscholingen, zodat we garant kunnen staan voor een permanent hoog niveau van behandelen.

De praktijk heeft een moderne en warme uitstraling zodat u zich snel op uw gemak zult voelen. We hebben twee behandelkamers. Daarnaast hebben we een aparte kamer met luxe medische massagematrassen. Deze matrassen geven een ontspanningsmassage na iedere behandeling.

Veilig en vertrouwd

De chiropractor van Chiropractie Leeuwarden, Niels Schott, heeft een opleiding gevolgd aan één van de gespecialiseerde chiropractische opleidingscentra. Het Anglo-European Chiropractic College te Bournemouth, onderdeel van de University of Portsmouth, Engeland. 

Daarnaast is hij geaccrediteerd door de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

De chiropractor


Niels Schott

Dhr. Schott is in 1997 begonnen met Chiropractie Leeuwarden. Hiervoor heeft hij twee jaar in chiropractiepraktijken in Barneveld en Hilversum gewerkt. Hij koos voor Friesland omdat hij hier is opgegroeid en zich thuis voelt.
Lees meer >


 

De assistenten

Onze assistenten vormen het ondersteunend team van de praktijk. Bij hen kunt u terecht met vragen over de praktijk en voor het maken van afspraken.


Erwin Hamming-Schott

Altiena Poog